Rezervovat

Detail novinky

11.04.2019

VELIKONOČNÍ MENU


VELIKONOČNÍ MENU                                      PDF

 

 

 

PŘEDKRM

Salát z polníčku s vinaigrettem z vinného octa a křepelčími vajíčky, opečený toast                                                                135,- Kč

 

POLÉVKA

Vývar z perličky s pečeným žemlovým knedlíčkem, fava fazolkami a zeleninovým julienne                                                     89,- Kč

 

Krém z medvědího česneku s bylinkovými krutony a mléčnou pěnou                                                                                          89,- Kč

 

 

HLAVNÍ JÍDLA

Dušené jehněčí kolínko na listovém špenátu s pečenými bramborami grenaille a čerstvým tymiánem                                  295,- Kč

 

Tradiční velikonoční sekaná s vejci, mladými kopřivami a máslovou bramborovou kaší                                                          125,- Kč

 

Pečené stehýnko ze zlatého kuřátka s velikonoční sekanicí, petrželovým bramborem a drůbežím velouté                           325,- Kč

 

Špikovaná králičí kýta s glazovanou kořenovou zeleninou a šťouchanými bramborami s jarní cibulkou                                  75,- Kč

 

 

DESERT

Rebarborový koláč s pečenými mandlemi a vanilkovovinným sabayonem                                                                                 135,- Kč

 

Hotel GOLD v Českém Krumlově hodnocení